Wie ben ik

Werken met mensen: dat is de rode draad door mijn professionele leven. In de verbinding tussen mensen, van mens tot mens, ontstaan de meest wonderlijke dingen.

Voor mij betekent mens-zijn dat je mag voelen wat je voelt, zowel van jezelf als van je omgeving, en dat je een “work in progress” bent. Misschien ben je nog niet waar je wil zijn, en dat is oké. Je bent als mens constant onderweg. Mijn rol als coach is om je te ondersteunen in je ontdekkingsreis richting je persoonlijke doelen.

Wat mij typeert, is dat ik verbanden zie en zoekend ben – zoekend naar nieuwe inzichten. Ik vind het zinvol om vanuit de puzzelstukken en opties die op tafel liggen bewuste keuzes te maken. Als je goed weet waarom je voor iets kiest, en bewust niet voor iets anders, sta je meestal al een pak verder. Terwijl je je keuze voorbereidt, breng je in kaart wat voor jou belangrijk is, bijvoorbeeld op werkvlak of voor jou en je gezin.

Ik merk dat ieder zijn of haar eigen pad en eigen proces heeft. Dat maakt mijn job zo boeiend. Zelfs al streef je hetzelfde doel na als iemand anders, dan nog is de weg ernaartoe jouw unieke weg, verschillend van die van de ander.

Ik draag verbinding, ontwikkeling, warmte, nieuwsgierigheid, ontdekkingszin en authenticiteit hoog in het vaandel. En last but not least: een goeie kop koffie is al net zo essentieel!

Opleiding

Coaching
– 2011-2013: “Root/Grow”, The Coaching Square
– 2014: “Vork/Perfectionismecoaching”, Het Ontwikkelingsinstituut
– 2019: “Kijken naar burn-out en energieverlies vanuit een talentgericht
en relationeel perspectief”, Luk Dewulf, HRD Academy
– 2020: “10 stappen – ondernemerscoaching”, Althea
– 2021: “Natuurcoaching bij burn-out”, Viki Broes
– 2022-2023: “Mastercourse Identity Coaching”, Key Coaching

Human resources en management
– Sociaal Recht
– Strategisch Opleidingsbeleid
– Salarisbeleid
– MS Excel voor HR
– Vlerick Executive Development Middle Manager
– Expert Class Personeelsmanagement

Basisopleidingen
– 2003-2004: Diplôme d’études complémentaires en Sciences du Travail, UCL
– 1999-2003: Communicatiewetenschappen, KU Leuven
– 1998-1999: AFS IJsland (als uitwisselingsstudent)
– 1992-1998: Latijn–wiskunde, Scheppersinstituut